Suggesties en Biesenmenu mei – juni

Zomeropera:

  • Zomeropera-klanten kunnen enkel het 3 gangen-Biesenmenu bestellen. 
  • Grotere groepen moeten vooraf hun keuzes doorgeven vis/vlees en zoet/kaas.
  • Reservaties voor de zomeropera worden verwacht om 17.30 uur aanwezig te zijn in ‘t Gasthuis.
  • Maandag 18 juni zijn wij speciaal open voor klanten van het slotconcert van de zomeropera. Reserveren is noodzakelijk.

 

BIESENMENU mei – juni    ( = menu zomeropera)

Voorgerecht
“Rund en King krab”
Tartaar van Belgisch witblauw ▪ King krab ▪ radijs ▪ komkommer

Tussengerecht bij 4 gangen-menu
“Sint-Jacobsvrucht”
Nage van Limburgse asperge ▪ bieslook ▪ gegrilde Sint-Jacobsvrucht

Hoofdgerecht
“Kabeljauw”
Kabeljauwhaasje uit de oven ▪ vadouvan ▪ aardappel-venkelpuree ▪ erwt
OF
“Kalfshaas”
Tournedos van kalfshaas ▪ wortel ▪ spitskool ▪ porto ▪ aardappelgratin

Nagerecht
“Chiquita”
Banaan ▪ karamel ▪ chocolade ▪ crumble
OF
“Kaasbordje”
Selectie van kazen ▪ toast ▪ noten ▪ siroop

3 gangen € 37,90
4 gangen € 43,90
Voor elke aanpassing in het menu kan een supplement worden aangerekend.

 

SUGGESTIES VAN DE CHEF mei – juni

Voorgerechten:

“Rund en King krab”
Tartaar van Belgisch witblauw ▪ King krab ▪ radijs ▪ komkommer       16,90

“Sint-Jacobsvrucht”
Nage van Limburgse asperge ▪ bieslook ▪ gegrilde Sint-Jacobsvrucht       12,90

“Asperges op z’n Vlaams” ▪ mimosa van ei ▪ geklaarde boter ▪ hamsnippers       VG 19,80 / HG 26,80
“Asperges met gerookte zalm” ▪ witte wijnsaus ▪ bieslook      VG 19,90 / HG 27,00
Bij asperges als hoofdgerecht zijn krielaardappeltjes inbegrepen.

Hoofdgerechten:

“Kalfshaas”
Tournedos van kalfshaas ▪ wortel ▪ spitskool ▪ porto ▪ aardappelgratin       29,20

“Kabeljauw”
Kabeljauwhaasje uit de oven ▪ vadouvan ▪ aardappel-venkelpuree ▪ erwt       27,60

“Tagliolini”
Asperge ▪ gerookte zalm ▪ salie ▪ parmezaan       21,60

Nagerechten:
“Chiquita”
Banaan ▪ karamel ▪ chocolade ▪ crumble       9,10

“Kaasbordje”
Selectie van kazen ▪ toast ▪ noten ▪ siroop       11,40