suggesties en biesenmenu

Onze suggesties veranderen iedere 6 tot 8 weken.

Stuur een mailtje naar info@tgasthuis.be om u te abonneren op onze nieuwsbrief en zo bent u steeds als eerste op de hoogte van onze acties.

 

JULI EN AUGUSTUS:

Biesenmenu

Maatje
appel ▪ rode biet ▪ zure room ▪ dille ▪ citrus
OF
Ganzenlever
terrine ▪ vijg ▪ gelei van rode ui ▪ peperkoek

——————–

Gegratineerde mossel
look ▪ chili ▪ limoen ▪ Goudmerk mosselen

——————–

Griet
gegrilde grietfilet ▪ lardo ▪ tomaat ▪ paprika ▪ fregola
OF
Lams
filet met kruidenkorst ▪ groene asperge ▪ compote van tomaat ▪ jus ▪ krielaardappel

——————–

Panna Cotta
kers ▪ witte chocolade ▪ gepofte rijst ▪ munt
OF
Kaasbordje
kazen ▪ toast ▪ noten ▪ druiven ▪ siroop

3 gangen € 35,90
4 gangen € 41,90
Voor elke aanpassing in het menu kan een supplement worden aangerekend.

Suggesties van de chef à la carte

Voorgerechten

Maatje
appel ▪ rode biet ▪ zure room ▪ dille ▪ citrus  16,90

Ganzenlever
terrine ▪ vijg ▪ gelei van rode ui ▪ peperkoek  16,90

Gegratineerde mossel
look ▪ chili ▪ limoen ▪ Goudmerk mosselen  VG 14,90/ HG 20,20

 

Hoofdgerechten

Griet
gegrilde grietfilet ▪ lardo ▪ tomaat ▪ paprika ▪ fregola  25,30

Lams
filet met kruidenkorst ▪ groene asperge ▪ compote van tomaat ▪ jus ▪ krielaardappel  26,20

Vongolé
spaghetti ▪ venusschelpen ▪ look ▪ kerstomaat ▪ Parmezaan  22,80

Mosselen
tagliatelle ▪ Goudmerk mosselen ▪ Mascarpone ▪ tomaat ▪ sjalot ▪ Parmezaan  22,80

 

Mosselen Geserveerd met een huisbereid mosselsausje en frieten.

Mosselen ’t Gasthuis (kokosmelk, citroengras en rode peper)  26,80
Mosselen Heer van Biesen (Bilzers stadsbier, room)  26,80
Duo van mosselen en venusschelpen  27,10
Mosselen natuur  24,60
Mosselen witte wijn / look / room / lookroom  25,60

 

Nagerechten

Panna Cotta
kers ▪ witte chocolade ▪ gepofte rijst ▪ munt  8,10

Kaasbordje
kazen ▪ toast ▪ noten ▪ druiven ▪ siroop  11,40