suggesties en biesenmenu

Onze suggesties veranderen iedere 6 tot 8 weken.

Stuur een mailtje naar info@tgasthuis.be om u te abonneren op onze nieuwsbrief en zo bent u steeds als eerste op de hoogte van onze acties.

 

JANUARI – FEBRUARI:

Biesenmenu

Ganzenlever
terrine ▪ gebakken ▪ crème brûlée ▪ vijg ▪ confijt
OF
Gerookt trio
aardappel ▪ paling ▪ forel ▪ zalm ▪ mierikswortel ▪ komkommer

***************
Tortellini ‘in brodo’
bouillon ▪ boschampignon ▪ groene kruiden

***************
Duroc
solomillo ▪ piccalilly ▪ spitskool ▪ witloof ▪ dauphine-aardappel
OF
Kabeljauw
rivierkreeft ▪ prei ▪ brandade ▪ saffraan ▪ raap ▪ oesterzwam

***************
Tarte tatin
krokant bladerdeeg ▪ Jonagold ▪ gezouten karamel ▪ vanille-ijs
OF
Lauwe kaas
Bouquet des Moines ▪ vijg ▪ noten ▪ maple syrup

3 gangen € 36,90
4 gangen € 43,90
Voor elke aanpassing in het menu kan een supplement worden aangerekend.

Suggesties van de chef à la carte

Voorgerechten:

Ganzenlever
terrine ▪ gebakken ▪ crème brûlée ▪ vijg ▪ confijt       18,90

Gerookt trio
aardappel ▪ paling ▪ forel ▪ zalm ▪ mierikswortel ▪ komkommer       18,90

Bloedworst
appel ▪ Calvados ▪ Gandaham       14,90

 

Hoofdgerechten:

Winterschotel
buikspek ▪ rookworst ▪ hammetje ▪ zuurkool ▪ aardappel ▪ graanmosterd       24,90

Tortellini ‘in brodo’
bouillon ▪ boschampignon ▪ groene kruiden       20,30

Duroc
solomillo ▪ piccalilly ▪ spitskool ▪ witloof ▪ dauphine-aardappel       25,30

Kabeljauw
rivierkreeft ▪ prei ▪ brandade ▪ saffraan ▪ raap ▪ oesterzwam       26,20

 

Nagerechten:

Tarte tatin
krokant bladerdeeg ▪ Jonagold ▪ gezouten karamel ▪ vanille-ijs       9,10

 

Lauwe kaas
Bouquet des Moines ▪ vijg ▪ noten ▪ maple syrup       13,40